info@helyettesszulo.hu

Főoldal »

Hírek, aktualitások

2023. január 10.
A Fehér Kereszt Közhasznú Egyesület helyettes szülőket keres!

„Saját gyermekeim már felnőttek, üres a ház nélkülük!”. „Mindig sok osztálytárs, óvodástárs gyerek jön át játszani a sajátomhoz, néha itt is alszanak - hosszabb távon is elférne egy vendég gyerek…. „. „Szeretnék segíteni a nehéz helyzetben levőknek, de pénzzel nem tudok - a gyerekgondozás-nevelés terhét viszont szívesen átvenném egy időre, ha megbíznak vele. „, „Nekem is sokat segítettek mások, míg kisgyermekem volt, most visszaadnám másnak a sok gondoskodást! „ , „Tudom milyen nehéz egyedülálló szülőnek lenni, manapság még nehezebb egyedül boldogulni. Ne maradjanak magukra a gondjaikkal! „, „A szakmámban már elértem, amit akartam, de valami másra is vágyom, amit csinálhatok!” Akiknek ilyen gondolatok járnak a fejében, azokat szívesen látjuk a Fehér Kereszt helyettes szülői hálózatában!

 

A Fehér Kereszt Egyesület Budapesten és környékén működő Helyettes Szülő Hálózatába várjuk azokat, akik szívesen segítenének otthonukban a krízisben lévő családoknak gyermekük gondozásában 

 A feladatra felkészítő ingyenes képzés várhatóan 2023. tavaszán indul.

Jelentkezni az egyesulet@feherkereszt.hu e-mail címen vagy telefonon lehet a (06-1) 3436680 vezetékes telefonszámon, illetve mobilon a (06-20) 4701199, ( 06-70) 3175354 számokon.

 

bővebben